Nový specializovaný web pro projektanty tepelných čerpadel

Web projektuj-tepelna-cerpadla.cz je zaměřený na podporu projektantů, techniků a stavařů, řešících ve svých projektech tepelná čerpadla. Shrnuje unikátní zkušenosti autorů webu s technologií tepelných čerpadel, které získali za 25 let projektování, instalování a servisování téměř 20 tisíc tepelných čerpadel různých značek.

21 TYPŮ TEPELNÝCH ČERPADEL NA JEDNOM MÍSTĚ  

Vybrali jsme ta nejlepší tepelná čerpadla od předních švédských, japonských, rakouských, italských a španělských výrobců. Otestovali jsme je na mnoha instalacích a vyzkoušeli kvalitu jak samotných strojů, tak i technické podpory výrobce. Bez obavy je tedy můžete používat ve svých projektech.  

TECHNICKÁ DOKUMENTACE BEZ MARKETINGOVÉ OMÁČKY

U jednotlivých tepelných čerpadel naleznete pouze základní charakteristiky a podrobná technická data. Rychle zjistíte, zda je zařízení pro váš projekt vyhovující a ihned k němu získáte potřebná data. Vše je pro snadnou a rychlou orientaci přehledně roztříděno do kategorií.  

200 SCHÉMAT SPRÁVNÉHO HYDRAULICKÉHO ZAPOJENÍ

V databázi je přes 200 schémat správného zapojení tepelných čerpadel. Kotel na dřevo? Pasivní chlazení? Souběžné topení a chlazení? Solární panely? Prakticky pro každou myslitelnou aplikaci naleznete vhodné řešení připravené v DWG, pro rychlé přizpůsobení vašemu projektu.

20 PRAKTICKÝCH NÁVODŮ, JAK NAVRHNOUT TEPELNÉ ČERPADLO

Naše zkušenosti z instalací skoro 20 000 tepelných čerpadel, jsme shrnuli do sekce „Jak mám navrhnout…“. V té naleznete osvědčené postupy pro dimenzování a zapojení tepelných čerpadel jak pro rodinné domy tak i velké obytné, komerční, nebo veřejné budovy.

POZOR NA ČASTÉ CHYBY V PROJEKTECH

Jak řekl Jan Ámos Komenský: „Šťastný je člověk, kterého varuje cizí chyba." Proto nechybí ani sekce „Chyby v projektech“, kde naleznete nejčastěji se opakující chyby, se kterými se autoři webu v projektech a instalacích tepelných čerpadel pravidelně setkávají a případně se jich také kdysi sami dopustili.

Více na www.projektuj-tepelna-cerpadla.cz

Exclusive Members

All Members